O cunoscută interpretă de muzică populară s-a măritat în secret

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!

Ornela Pasăre radiază de fericire, asta pentru că în sfârșit artista și-a găsit liniștea. În urmă cu două săptămâni, vedeta s-a căsătorit cu alesul inimii sale, însă totul s-a întâmplat în foarte mare secret. Cu toate acestea, Ornela nu a mai putut rezista să țină fericitul moment din viața sa doar pentru ea, așa că recent, în platoul Antena Stars, cântăreața a dezvăluit că nu mai este o femeie singură. Ei bine, la puțin timp după marele anunț, Ornela Pasăre a împărtășit cu fanii câteva imagini cu ea în rochie de mireasa.

”Anul acesta ne-am cunoscut, în ianuarie. Între timp am devenit iubiți și pe 7 noiembrie ne-am unit destinele și în fața bunului Dumnezeu, deci sunt o femeie căsătorită cu acte în regulă”, a dezvăluit artista.

Ornela Pasăre este una dintre cântărețele de muzică populară pe care publicul o admiră încă de la primele sale apariții. Aceasta s-a căsătorit în secret. Nimeni nu a știut, însă artista a declarat în direct la Antena Stars toate detaliile marelui evenimet. Se pare că soțul ei a surprins-o într-o excursie din Grecia.