Nu îi lasă să joace în Sala Sporturilor din Târgu Jiu

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!
PUBLICITATE EMI TV

Situație incertă la echipa de handbal masculin a UCB.  Potrivit conducerii clubului, echipa nu a fost lăsată să joace sau să se antreneze în Sala Sporturilor din Târgu Jiu. Contactat telefonic, primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a declarat pentru EmiTv că astăzi a fost semnat acordul prin care li se permite celor de la UCB să joace în Sala Sporturilor.

” Au acceptul nostru pentru a desfășura meciurile oficiale în Sala Sporturilor. Deci ,din acest moment, reprezentanții clubului pot să desfășoare meciurile oficiale în sala respectivă, după ce ne vor transmite programul de desfășurare al meciurilor”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

În replică, directorul Clubului Sportiv al UCB, Virgil Popovici, spune că acordul a fost semnat tardiv, abia în urma presiunii mediatice. Ba mai mult, echipa ar fi suferit sancțiuni din partea Federației Române de Handbal din cauza lipsei de reacție a municipalității la solicitările acestora.

”Probabil s-au pus în mișcare după această perioadă în care și-au bătut joc de noi. Am primit pe adresa de email a clubului acordul la ora 13:49. Așa au făcut de când am făcut prima solicitare. Adresa mea a fost făcută pe 3 septembrie, ultima, cealaltă pe 12 august, azi suntem în 15. Ei vor să deblocheze această situație de care nu eu sunt vinovat. Eu am 5 adrese către ei. Pe 2 august eu a trebuit să fac cerere de înscriere și le-am solicitat acordul.  Când ne-au trimis cei de la Federație calendarul competițional le-am făcut din nou adresă și le-am spus datele și intervalul orar să-mi spună când pot și dacă pot. Când mi-l dau? Cu 4 zile înainte să încep campionatul? Eu aveam nevoie de el luna trecută sau la începutul acestei luni” , a declarat Virgil Popovici.

În acest moment, echipa UCB-ului își va disputa meciurile la Bîlta.

INMELCON PROD S.A ANGAJEAZĂ !!!SALARII ÎNTRE 950 ȘI 1500 EURO / LUNĂ