Nu exclude schimbarea formațiunii politice

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!

Paliță spune că  va pleca la partidul care-l va sprijini să obțină fonduri pentru a realiza investițiile pe care și le-a propus în localitate.

“Probabil, primarul din Jupânești va pleca în 2024. Primarii trebuie să se orienteze acolo unde e mai bine pentru comunitate și de unde vine dezvoltarea. E timp până în 2024 să ne vedem fiecare calea. Primarul de la Jupânești este prietenul meu. Chiar am fost împreună și la școală. Eu nu mă pot pronunța, deocamdată, dacă sau unde voi pleca. Acolo unde voi simți că sunt ajutat și voi reuși să obțin surse de finanțare, acolo mă voi duce, e clar. Eu cred că partidele de stânga se vor reuni la un moment dat. După o perioadă de guvernare liberală cred că va veni o guvernare social-democrată. Și atunci, altă șansă pentru Pro România este fie o fuziune, fie o alianță cu Partidul Social Democrat. Probabil, la asta s-a gândit și primarul de la Jupânești”, a conchis Mădălin Paliță.

Declarația vine în urma anunâului primarului din Jupânești, Ion Gîrniceanu, că, în 2024, va pleca la Partidul Social Democrat.