Nou născut lăsat să moară în frig

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!
PUBLICITATE EMI TV

O crimă oribilă s-a produs în comuna gălățeană Rădești. Un bebeluș abia venit pe lume a fost lăsat să moară în frig în curte vecinului. Cele care au pus la care oribila faptă au fost chiar mama copilului și bunica acestuia. Poliția s-a autosesizat, după ce mama criminală s-a lăudat că a născut.

„La fața locului a fost găsit cadavrul unui copil nou-născut, de sex feminin. Din declarațiile mamei, a reieșit că aceasta fusese născută în noaptea de 9 spre 10 noiembrie. S-a stabilit că decesul a survenit în intervalul 9-11 noiembrie, una dintre cauze fiind șocul hipotermic”, a explicat procurorul Liliana Istrate, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați.

Cele două femei au fost reținute pe loc și arestate ulterior, după ce Tribunalul Galați a emis mandate de arestare preventivă pentru omor calificat în variantă agravantă. Ambele sunt acuzate că au ucis fetița, fiind pe deplin conștiente, anchetatorii reținând că au comis fapta cu gesturi de cruzime, prin lăsarea în frig și la discreția animalelor. Dacă vor fi găsite vinovate, riscă pedeapsa maximă, care poate ajunge chiar și la detenția pe viață.

INMELCON PROD S.A ANGAJEAZĂ !!!SALARII ÎNTRE 800 ȘI 1200 EURO / LUNĂ