Noi investiții la spitalul din Rovinari

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!

Încă o investiție la Spitalul Orășenesc ”Sfântu Ștefan” Rovinari! Este vorba de o sală de Kinetoterapie dotată corespunzător, unde pacinții pot beneficia de proceduri de recuperare post-traumatică. Cabinetul funcționează de luni până vineri, în intervalul orar 8:00-14:00.

”Stimați cetățeni,
Începând de astăzi, în cadrul Secției Reabilitare Medicală, Medicină Fizică și Balneologie(RMFB) de la Spitalul Orășenesc “Sfântul Ștefan” Rovinari, funcționează o sală de Kinetoterapie dotată corespunzător.
Aici pot fi efectuate, cu înalt profesionalism, proceduri de recuperare post-traumatică, recuperare post-operatorie, recuperare post-AVC sau proceduri de recuperare post-protezare.
De asemenea, prin grija doamnei doctor Bivolaru Nicoleta Denisa și a doamnei kinetoterapeut Ramona Ularu, pacienții pot beneficia de proceduri de recuperare a afecțiunilor degenerative, inflamatorii, osteo-articulare și musculare cât și a altor afecțiuni cardio-respiratorii, neurologice dar și reabilitarea dizabilităților fizice.
Cabinetul funcționează zilnic, de luni până vineri, între orele 8 și 14. Pot beneficia de serviciile cabinetului toți pacienții asigurați. Aceștia au nevoie doar de o trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist.
Vă îndemn, stimați cetățeni și dragi prieteni, să apelați cu cea mai mare încredere în serviciile oferite de spitalul nostru.
Să fiți sănătoși!”, a transmis edilul, Robert Filip, pe pagina sa de Facebook.