19 octombrie 2021

Nici un ban de la Guvern pentru Craiova

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!

Craiova nu a primit nici un ban pe ultima hotărâre de Guvern. Edilul orașului consideră că municipiul este pedepsit pentru că nu a votat cum trebuie. Lia Olguța Vasilescu anunță că va fi făcută o plângere penală pentru abuz în serviciu pentru toți cei care au semnat hotărârea de Guvern.

„Pe ultima hotărâre de Guvern care a fost adoptată de defunctul Guvern Cîțu, Craiova a primit suma de 0 lei. 80% din bani sunt dați către administrațiile liberale și UDMR. Restul de 20%, sume infime, la nivelul de 500 de mii de lei pentru vreun oraș sau 100 de mii de lei pentru vreo comună. Craiova 0 lei.

Este prima dată în istorie când un oraș de mărimea Craiovei este pedepsit într-o asemenea manieră pentru că nu a votat cum trebuie. Colegii de la București au anunțat că vor solicita instanței să fie desființată această hotărâre de Guvern, prin care domnul Cîțu și-a plătit datoriile către primarii care l-au susținut la Congres.

De asemenea, va fi făcută o plângere penală pentru abuz în serviciu pentru toți semnatarii acestei hotărâri”, a spus Olguța Vasilescu, primarul Craiovei.

ALTE ARTICOLE

TELECURSURI ȘI CONFERINȚE UNIVERSITATEA CONSTANTIN BRÂNCUȘI