Liberalii îl vor tot pe Cîțu premier

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!

Liberalii au decis seara trecută, în unanimitate, care este propunerea lor pentru funcția de premier. Aceștia rămân fermi pe poziție și vor merge la consultările de la Palatul Cotroceni de luni cu propunerea de premier în persoana lui Florin Cîțu.

„Propunerea PNL pentru consultările de la Palatul Cotroceni: Florin Cîțu, prim-ministru (unanimitate)

Partidul Național Liberal a decis în ședința Biroului Executiv Național, din această seară, ca nominalizarea PNL, pentru funcția de prim-ministru, la consultările de luni, de la Palatul Cotroceni, să fie Florin Cîțu, prim-ministrul interimar, președintele PNL. Astfel, în conformitate cu articolul 89 litera o, BEX al PNL a decis în unanimitate, ca propunerea pentru Biroul Politic Național al PNL, pentru funcția de prim-ministru al României, pe care PNL o va face în cadrul consultărilor cu Președintele României, Klaus Iohannis, să fie președintele PNL, Florin Cîțu”, a anunțat PNL într-un comunicat.

Delegația care va reprezenta PNL la consultările de la Palatul Cotroceni este formată din: președintele partidului Florin Cîțu, și prim-vicepresedintii: Rareș Bogdan, Gheorghe Flutur, Lucian Bode și Iulian Dumitrescu.