Legea care prevede înfiinţarea Oficiului de Film şi Investiţii a fost promulgată

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!
PUBLICITATE EMI TV

Legea care prevede înfiinţarea Oficiului de Film şi Investiţii a fost promulgată, luni, de preşedintele Klaus Iohannis.

Oficiul de Film şi Investiţii este definit, în actul normativ, drept instituţie publică de cultură de importanţă naţională, având personalitate juridică, subordonată Ministerului Culturii.

Noua instituţie este înfiinţată prin fuziunea prin contopire a Studioului de Creaţie Cinematografică din Bucureşti şi a Studioului Video Art, instituţii publice cu personalitate juridică, aflate în subordinea Ministerului Culturii, care se desfiinţează.

Funcţia de manager (director general) se asimilează cu cea de manager (director general) de instituţii de spectacole sau concerte de importanţă naţională. Funcţiile de conducere din cadrul oficiului se asimilează cu funcţiile de conducere de instituţii de spectacole sau concerte de importanţă naţională.

De asemenea, funcţiile de execuţie specifice domeniului artistic şi cultural din cadrul oficiului se asimilează cu funcţiile de execuţie corespunzătoare din instituţiile de spectacole sau concerte de importanţă naţională.

Legea stabileşte şi măsuri instituţionale referitoare la gestionarea schemei de ajutor de stat în domeniul cinematografic.

INMELCON PROD S.A ANGAJEAZĂ !!!SALARII ÎNTRE 800 ȘI 1200 EURO / LUNĂ