Iohannis anunță școală online la 6 % rată de infectare

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!
PUBLICITATE EMI TV

 

 

 

Școlile se vor deschide pe 13 septembrie 2021, cu prezență fizică, dar și cu respectarea măsurilor de protejare, cu mască și distanțare, a declarat  președintele Klaus Iohannis, la finalul întâlnirii cu ministrul Sănătății și ministrul Educației, pe tema deschiderii anului școlar.

Deși președintele spune că școala online nu poate suplini desfășurarea clasică a cursurilor, fiind doar o soluție temporară atunci când situația epidemiologică e gravă, la 6 % rată de infectare se va trece în online:

„Prioritatea zero este să asigurăm un învățământ de calitate”, a spus el. Școala va trece în online doar în cazul în care incidența va trece de 6 cazuri la mie, iar vaccinarea este singura soluție eficientă pentru a asigura revenirea în sălile de clasă, a spus președintele, care a făcut un apel către părinți și peronalul din învățământ să se vaccineze. ”Față de anul trecut, avem însă la dispoziție un instrument esențial, care ne poate oferi garanția că grădinițele, școlile și universitățile vor funcționa normal. Vaccinarea anti-COVID este singura soluție eficientă pentru a crește siguranța elevilor, studenților și a cadrelor didactice, pentru a ne asigura că revin în sălile de clasă într-un număr cât mai mare și pentru o perioadă cât mai lungă de timp. Fac un apel către părinți, către personalul din învățământ, să arătăm că ne pasă cu adevărat de școală și de viitorul copiilor și să ne vaccinăm! În acest fel ne protejăm atât pe noi înșine, cât și pe cei mici, care nu au încă vârsta necesară pentru a se putea imuniza”, a declarat Klaus Iohannis.

INMELCON PROD S.A ANGAJEAZĂ !!!SALARII ÎNTRE 800 ȘI 1200 EURO / LUNĂ