Încă un scandal în interiorul AUR

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!
PUBLICITATE EMI TV

Încă un scandal în interiorul AUR

Încă un scandal în interiorul AUR
Încă un scandal în interiorul AUR
Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) se confruntă cu o nouă plecare. Un lider local a demisionat după eșecul protestelor anti PSD.
La începutul acestei săptămâni, Dumitru Coarnă și membri din AUR Călărași au demisionat din partid. Ei au acuzat conducerea că ar fi refuzat să înființeze filiale județene și nu a nerespectat statutului politic. Imediat, AUR i-a reproșat lui Dumitru Coarnă că în ultimele luni, ”a încercat să introducă în partid toate mecanismele toxice de funcționare pe care a încercat să le aplice și în celelalte formațiuni din care a plecat sau a fost înlăturat”.

Ovidiu Szime, liderul AUR Timișoara, unul dintre cei mai vechi membri din Timiş, şi-a anunţat demisia din partid. Plecarea sa vine la puţin timp după demisia din partid a purtătorului de cuvânt al AUR Timiş, Cornel Iureş. Fost poliţist, Iureș a intrat în AUR doar cu două săptămâni înainte de demisie.

”Dragi prieteni, am decis să-mi dau demisia din poziția de președinte AUR Timișoara și să părăsesc partidul AUR, deoarece principiile de bază și statutul acestuia nu sunt respectate. Democrația și libertatea de exprimare în interiorul unui partid, trebuie să primeze”, a scris Ovidiu Szime, pe pagina sa de Facebook.

Ovidiu Szime și-a repetat mesajul legat de demisia din partid, postat pe Facebook, și pe unul dintre grupurile interne ale partidului. ”Stimați colegi, astăzi am hotărât să-mi dau demisia din poziția de președinte AUR Timișoara și totodată din calitatea de suporter. Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru prietenia voastră.

Voi rămâne doar cu momentele frumoase petrecute alături de voi și bucuria că am cunoscut oameni minunați. Această decizie arată încă o dată că am intrat în politică pentru a pune umărul și priceperea într-un proiect în care am crezit. Sper că am lăsat ceva în urmă și poate o mică cărămidă în această frumoasă construcție”, a scris el.

INMELCON PROD S.A ANGAJEAZĂ !!!SALARII ÎNTRE 950 ȘI 1500 EURO / LUNĂ