Încă o tragedie pe șoselele din România

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!


Dezastru pe o șosea din Cluj. Doi șoferi au murit pe loc, după ce unul dintre ei a intrat cu mașina pe contrasens, lângă Căpușu Mare. Alarma a fost dată în această dimineață, în jurul orei 6.20. Ajunși la fața locului, militarii de la ISU Cluj i-au găsit pe cei doi șoferi în stop cardiorespirator, încarcerați în mașinile lor. Salvatorii au început imediat manevrele de resuscitare pentru ambele persoane, însă, din păcate, după mai bine de o oră de eforturi, au fost nevoiți să constate decesul.

„Două autospeciale și două echipaje SMURD au intervenit în această dimineață pentru a gestiona o situație de urgență generator accident rutier grav produs la ieșirea din localitatea Căpușu Mare spre localitatea Gilău. Pompieri au fost alertați în jurul orei 6.20, iar la fața locului au găsit un autoturism și o autoutilitară avariate, în care se aflau încarcerați șoferii celor două autovehicule. Ambii bărbați, în vârstă de aproximativ 40 respectiv 20 de ani, erau în stop cardiorespirator. Salvatorii au început imediat manevrele de resuscitare pentru ambele persoane, însă, din păcate, după mai bine de o oră de eforturi, s-a constatat că nu au putut readuce semnalele vitale pentru aceștia. „, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Potrivit polițiștilor clujeni, în cele două mașini se aflau doi șoferi cu vârste de 21 și, respectiv, 59 de ani. Din primele cercetări, oamenii legii au stabilit că accidentul mortal ar fi fost provocat de conducătorul mai tânăr, care ar fi pătruns cu mașina pe contrasens.