În pericol să rămână izolați

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!

Șoferii din localitățile gorjene Fărcășești și Negomir sunt disperați. Asta din cauza unui drum ce aparține Complexului Energetic Oltenia, drum ce face legătura dintre localitățile menționate și orașul Rovinari. Tronsonul de aproximativ 4 km este plin de gropi, iar primarul din Negomir, Tudor Oiță, face apel către cei responsabili și speră ca situația să fie remediată cât mai curând, altfel localnicii riscă să rămână izolați.
”Drumul din păcate s-a degradat, sunt probleme pe el, sunt alunecări, sunt rupturi, (…) de anul trecut ne chinuim să rezolvăm această problemă cu o denivelare unde oamenii și-au spart băile, și-au rupt spoilerele. Am făcut demersuri la Prefectura Gorj. Am înteles că au ținut licitația, au semnat un contract și de săptămâna viitoare se va remeia”, a spus primarul comunei gorjene Negomir, Tudor Oiță.
Primarul Oiță spune că în cazul în care drumul se va surpa, localnicii din zonă vor rămâne izolați. Într-o astfel de situație, localnicii, elevii ar trebui să facă un ocol de 50 de kilometri pentru a ajunge la Rovinari.