Generalul maior medic prof. univ. dr. Ioan Sârbu a lansat cartea „TRATAT DE TERAPIE IMPLANTO-PROTETICĂ”

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!
Generalul maior medic prof. univ. dr. Ioan Sârbu a lansat cartea "TRATAT DE TERAPIE lMPLANTO-PROTETICĂ"
Generalul maior medic prof. univ. dr. Ioan Sârbu a lansat cartea „TRATAT DE TERAPIE IMPLANTO-PROTETICĂ”
PUBLICITATE EMI TV

Generalul maior medic prof. univ. dr. IOAN SÎRBU, o personalitate marcantă a medicinei militare și civile din România, cu o carieră impresionantă și o recunoaștere internațională, a lansat cartea „TRATAT DE TERAPIE IMPLANTO-PROTETICĂ”, o lucrare de referință în domeniul implantologiei orale și biomaterialelor, ce are 456 de pagini. Cartea prezintă o sinteză a experienței și cercetării autorului în acest domeniu, cuprinzând atât aspectele clasice, cât și cele moderne și digitale ale implantologiei orale. Cartea este recomandată atât studenților și rezidenților în medicină dentară, cât și medicilor specialiști și profesorilor universitari, fiind o sursă de informații actualizate și riguroase. Cartea a fost apreciată de profesorul univ. dr. Emanuel Bratu, care a scris prefața cărții, ca fiind o publicație care se ridică la nivelul celor mai prestigioase publicații internaționale din domeniul implantologiei orale.

Emanuel Bratu

Cartea poate fi comandată online de pe site-ul editurii Oscar Print sau de pe site-ul Librăriei Eminescu, sau poate fi consultată în format PDF pe site-ul Bibliotecii Naționale a României sau pe site-ul Magazinului de carte.

Ioan Sârbu este:

– Profesor universitar doctor confirmat prin Ordinul Ministrului Educației, Cercetării și Tineretului nr. 4966/31.07.2008 la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București, unde predă implantologie orală și biomateriale.
– Cercetător științific gradul I în domeniul medical confirmat prin Ordinul Ministrului Educației și Cercetării nr. 5849/11.12.2006 la Ministerul Cercetării și Inovării, unde a coordonat sau participat la numeroase proiecte de cercetare naționale și internaționale.
– Conducător de doctorat confirmat prin Ordinul Ministrului Educației, Cercetării și Inovării nr. 4697/14.08.2009 la Școala Doctorală – Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București, unde a îndrumat sau susținut peste 30 de teze de doctorat.
– Doctor în științe medicale confirmat prin Ordinul Ministrului Educației Naționale nr. 86/07.05.2001 la Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” Timișoara, unde a obținut titlul cu teza „Contribuții la studiul biomaterialelor utilizate în implantologia orală”.
– Președintele Societății Române de Implantologie Orală și Biomateriale, o organizație profesională care promovează dezvoltarea și perfecționarea continuă a domeniului implantologiei orale în România.
– Președintele Departamentului de Implantologie Orală – Societatea de Medicină Comparată din cadrul Academiei Române, o instituție prestigioasă care sprijină cercetarea interdisciplinară în domeniile medicinei umane și veterinare.
– Membru al Academiei Americane de Implantologie Orală, o organizație profesională, care reprezintă liderii în implantologia orală din întreaga lume.
– Membru al Societății Internaționale de Cercetare în Implantologia Orală, o organizație științifică care încurajează schimbul de informații și cooperarea între cercetătorii din domeniul implantologiei orale.
– Membru în Comisia de Sănătate a Ministerului Sănătății, unde contribuie la elaborarea și implementarea politicilor publice în domeniul sănătății.
– Fost Consilier al Ministrului Transporturilor pe probleme medicale, unde coordonează activitățile Direcției medicale și a unităților sanitare din cadrul Ministerului Transporturilor.
– Consilier al Ministrului Apărării Naționale pe probleme de medicină operațională, unde asigură consilierea, strategia și coordonarea sistemului medico-militar.
– Fost comandant al Direcției Medicale a Armatei, unde a gestionat serviciul medical militar și a participat la misiuni umanitare și operațiuni militare în teatrele de război.
– Fost director al Spitalului Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” din București, unde a condus cel mai mare spital militar din România și a asigurat asistență medicală de înaltă calitate pentru personalul militar și civil.
– Fost comandant al Institutului Medico-Militar, unde a coordonat activitatea de învățământ, cercetare și asistență medicală pentru medicina militară.
– Doctor honoris causa al Universității Constantin Brâncuși din Târgu-Jiu, unde a fost distins pentru contribuțiile sale remarcabile la dezvoltarea medicinei militare și civile.
– Deținător a 12 brevete de invenție in domeniul implantologiei dentare.

Acestea sunt doar câteva dintre realizările și distincțiile pe care le-a obținut Generalul maior medic prof. univ. dr. IOAN SÎRBU în decursul carierei sale, care demonstrează competența, profesionalismul și dedicația sa pentru domeniul său de activitate. Dumnealui este un exemplu de urmat pentru generațiile viitoare de medici și un motiv de mândrie pentru România!

INMELCON PROD S.A ANGAJEAZĂ !!!SALARII ÎNTRE 800 ȘI 1200 EURO / LUNĂ