Foto: „Fântâna lui Coșbuc”, în flăcări

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!
PUBLICITATE EMI TV

Update: In jurul orelor 23:35, am fost solicitati sa intervenim pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei constructii din satul Tamasesti, comuna Balesti.
Imediat, au fost direcționate la fata locului 3 autospeciale de stingere cu apa si spuma si o autoplatforma pentru lucru la inaltimi din cadrul Detasamentului de Pompieri Tg-Jiu, echipajele de interventie constatand ca incendiul se manifesta generalizat la acoperisul constructiei, cu posibilitate de propagare la constructiile invecinate si la un depozit de cherestea aflat in imediata apropiere. Avand in vedere amploarea si pericolul evenimentului, au fost suplimentate forțele de intervenție cu alte 3 autospeciale din cadrul subunităților noastre din Motru, Tismana și Hurezani.
Colegii nosti au intervenit pentru localizarea si lichidarea incendiului in limitele gasite, evitându-se propagarea acestuia la constructiile invecinate.
A ars acoperișul clădirii pe o suprafața de aproximativ 1300 mp, materiale textile, aparatura electronica si electrocasnica si mobilier care erau depozitate la etajul cladirii.
Prin eforturile depuse de catre colegii nostri s-a reusit lichidarea incendiului in limitele gasite fiind salvate celelalte constructii.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime!

Interventia a fost una foarte dificila si contratimp din cauza faptului ca in imediata apropiere a constructiei cuprinsă de flacari nu existau surse de alimentare cu apa, alimentarea autospecialelor de interventie făcându-se de la aproximativ 3 km.
Cauza probabila a incendiului o reprezinta efectul termic al curentului electric, mai exact un cablu electric defect sau neizolat corespunzator, intr-una dintre incaperile constructiei aflandu-se mai multi consumatori electrici care erau sub tensiune.
Incendiu de proporții în localitatea gorjeană Tălpășești. Restaurantul ” Fântâna lui Coșbuc” a fost cuprins de flăcări.
La fata locului sunt 5 autospeciale din cadrul Detașamentelor de Pompieri Tg-Jiu și Motru. Arderea este generalizata. Intervenția este in dinamica.

INMELCON PROD S.A ANGAJEAZĂ !!!SALARII ÎNTRE 800 ȘI 1200 EURO / LUNĂ