Florin Cîțu vrea certificatul verde obligatoriu doar pentru anumite categorii

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!
PUBLICITATE EMI TV

Conform news.ro, Florin Cîțu va propune la viitoarea şedinţă a coalitiei, pentru ca proiectul pentru certificatul verde  susţinut de el şi de miniştri PNL şi UDMR, sa fie adoptat de majoritatea parlamentară PNL-PSD-UDMR, ca acest certificat verde să fie obligatoriu pentru angajaţii din sistemul de sănătate, MAI şi din Apărare. Documentul nu se va aplica în mediul privat în schimb.

Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a afirmat că nu crede că certificatul verde este singurul instrument care poate stopa pandemia, precizând că nu consideră că trebuie pusă presiune pe români să se vaccineze. El a mai declarat că nu este adeptul vaccinării obligatorii.

“Nu cred în certificatul verde ca un singur instrument. Nu cred că neapărat trebuie să punem presiune pe români să se vaccineze sau nu. Legea care este Parlament, legea propusă de PNL prevedea un singur articol, obligativitatea vaccinării medicilor ceea ce noi nu am fost de acord. Sunt multe alte măsuri pe care le putem lua şi preveni de a nu ajunge din nou în situaţia din valul 4”, a transmis Marcel Ciolacu.

INMELCON PROD S.A ANGAJEAZĂ !!!SALARII ÎNTRE 800 ȘI 1200 EURO / LUNĂ