Filmul ”Tabăra”, a doua peliculă de Sărbători a lui Selly

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!

PUBLICITATE EMI TV

S-a lansat pe 27 decembrie 2021, inclusiv la Tg-Jiu, filmul românesc ”Tabăra”. Potrivit vloggerului Selly, vorbim de  ultimul proiect al trupei 5Gang, cunoscută și apreciată de adolescenți.

Filmul ”Tabăra”  îi are în distribuţie, printre alţii, pe BRomania (Matei Dima, care e şi producător), Dorian Popa, fraţii Munteanu, Angel Popescu (foarte cunoscut după rolul de la Mondenii) şi, bineînţeles, membrii trupei 5Gang – Gami, Dia şi Mădălin, informează site-ul ”Pagina de media”.

Spune povestea unor copii care ajung într-o  tabără de „deztehnologizare” în care sunt învăţaţi să scape de dependenţa de tehnologie de la telefoane până la social media şi tablete.

Selly a declarat despre film: ” Primul film 5Gang a mers foarte bine din punct de vedere business. A făcut profit substanţial, ceea ce e greu pe piaţa românească. Mi-a rămas suficient cât să fiu mulţumit şi să mai fac unul.(….)  ”Tabăra” este creaţia lui Vali Dobrogeanu, care este un om foarte creativ şi cu idei interesante. E un film bun, de care sunt mândru. E proiectul în care am investit cel mai mult timp şi cea mai multă energie, pe lângă bani, anul acesta.”

Tot Selly a declarat că nu și-a dorit  să fie film de Crăciun, ci doar am vrut să-l lansăm în perioada Sărbătorilor pentru că e o perioadă propice

INMELCON PROD S.A ANGAJEAZĂ !!!SALARII ÎNTRE 950 ȘI 1500 EURO / LUNĂ