EXCLUSIV Congresul Național al Romilor pe 4 noiembrie 2023 la București

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!
PUBLICITATE EMI TV

 

Nicolae Păun, președinte al Asociației Partida Romilor ”Pro Europa”, a anunțat în exclusivitate la postul național de televiziune EMI TV că în 4 noiembrie 2023 se va desfășura la București cel mai mare congres național al acestei etnii. Potrivit liderului național al romilor, vor participa peste 5000 de delegați și va fi aprobat un program politic amplu.

Invitat la emisiunea ”PANORAMIC ” de la postul național de televiziune EMI TV, liderul Partidei Romilor din România, a anunțat în exclusivitate că în toamnă se va desfășura cel mai mare congres al romilor din țara noastră și din spațiul european organizat de Asociația Partida Romilor ”Pro Europa” din România. Evenimentul este prevăzut să se desfășoare la București, la Sala Palatului,  în 4 noiembrie 2023 și va reuni peste 5000 de delegați din toată țara.

Partida Romilor pregătește lansarea unui program politic care vizează inclusiv candidați ai acestei organizații la alegerile din 2024. Liderii romilor sunt dispuși la negocieri cu partidele politice mari dar pe baza unor proiecte clare care să fie respectate de ambele părți. Pentru Gorj, sunt șanse ca Partida Romilor să influențeze alegerile de primar în cel puțin 10-12 localități dar și cele parlamentare.

INMELCON PROD S.A ANGAJEAZĂ !!!SALARII ÎNTRE 800 ȘI 1200 EURO / LUNĂ