Eveniment de excepție la Severnav: Lansarea Navei „NAPOLEON”

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!
PUBLICITATE EMI TV

Eveniment de excepție la Severnav: Lansarea Navei „NAPOLEON”

Eveniment de excepție la Severnav: Lansarea Navei „NAPOLEON”
Eveniment de excepție la Severnav: Lansarea Navei „NAPOLEON”

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu și vicepreședinții Ramona Cupă și Ionică Negru au participat astăzi, alături de prefectul Alin Isuf și primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, la Șantierul Naval Severnav, unde Nava “Napoleon” a arborat pavilionul românesc.

Șantierul Naval Severnav este una dintre cele mai importante companii din județul Mehedinți și din industria navală românească.

În cadrul evenimentului, Preasfințitul Nicodim, Episcopul Severinului și Strehaiei, a oficiat o slujbă religioasă de sfințire, după care nava a fost vizitată și prezentată de către directorul general al Severnav, Constantin Georgescu.

Este vorba despre un tanc chimic de tip C, construit pentru compania Beo Trade Com SRL, cu dimensiunile de 110 metri lungime, 11,45 metri lățime și 4,580 metri înălțime, este dotată cu tehnologii și echipamente de ultimă generație pentru transportul eficient al produselor petroliere.

Valoarea construcției este de aproximativ 6,7 milioane EUR, iar procesul a durat aproximativ 12 luni, inclusiv montarea echipamentelor de ultimă generație pentru eficientizarea consumului și reducerea emisiilor de dioxid de carbon.

“Nava care este de-a dreptul impresionantă! Felicit întreaga echipă a Șantierului Naval Severnav care a participat la realizarea construcției! Este o dovadă că unitatea își merită locul pe care l-a câștigat pe piața națională și internațională, în cei peste 170 de ani de la înființare!

Mă bucur că este printre companiile care fac cinste județului Mehedinți!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

INMELCON PROD S.A ANGAJEAZĂ !!!SALARII ÎNTRE 950 ȘI 1500 EURO / LUNĂ