Drama unei mame din București! Femeia este ținută cu forța departe de fiica sa de 4 ani, deși legea îi permite un program de vizită

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!
PUBLICITATE EMI TV

O mămică de 34 de ani trăiește de un an de zile drama vieții ei. Femeia este ținută departe de fiica sa în vârstă de 4 ani, susținând că tatăl copilului îi interzice să întâlnească copila, motivul invocat de acesta fiind pandemia.

Deși legea îi permite un program de vizită, Iulia Cimpoeru nu și-a mai văzut fetița din data de 21 iunie anul trecut. Tot atunci a fost și ultima dată când femeia i-a auzit vocea fiicei sale. Iulia a încercat în repetate rânduri să ia legătura cu micuța, însă tatăl copilei a refuzat vehement. Mama disperată a făcut apel la toate organele statului pentru a cere ajutor în demersul său, însă nici acestea nu au avut mai mult succes. Inspectorii DGASPC sector 4 București și reprezentanți de la Autoritatea Tutelară au mers în nenumărate rânduri la domiciliul tatălui, acolo unde stă fetița, dar bărbatul a refuzat să le deschidă ușa pe motiv de pandemie. Mai mult, și polițiștii secției 26, sector 4 București, au mers la ușa bărbatului, însă rezultatul a fost același. Ușa a rămas închisă deși tatăl era înăuntru.

Disperată și răpusă de dorul fiicei de doar 4 ani, Iulia Cimpoeru a decurs la un gest extrem făcînd greva foamei. Ea vorbeşte despre situaţia în care se află pe pagina de Facebook „Dreptate pentru Audrey” şi speră ca lumea să vadă mesajele postate de ea şi cazul să fie unul cât mai cunoscut. Ea consideră că astfel s-ar putea găsi o soluţie mai rapidă ca ea şi copilul ei să se poată vedea şi că în acest mod nu va exista posibilitatea muşamalizării cazului de către bărbat.
Contactat telefonic de reporterii EmiTV, tatăl nu a dorit să comenteze informațiile apărute în spațiul public.

https://www.facebook.com/dreptatepentruaudrey/videos/1491192524576324

INMELCON PROD S.A ANGAJEAZĂ !!!SALARII ÎNTRE 800 ȘI 1200 EURO / LUNĂ