Două accidente, în același timp, pe o șosea din Gorj

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!

„In jurul orei 11:30 am fost solicitati sa intervenim pentru gestionarea unei situatii de urgenta generata de un accident rutier produs pe raza comunei Scoarta in care au fost implicate 2 motociclete.
La fata locului ai fost direcționate o autospeciala de lucru cu apa si spuma dotata si cu echipamente pentru descarcerare si o ambulanta SMURD din cadrul ISU Gorj, precum si 2 ambulante din cadrul SAJ Gorj, echipajele constatand ca in urma impactului a rezultat rănirea a 3 persoane (2 barbati si o femeie), iar la una dintre motociclete a izbucnit un incendiu.
S-a intervenit pentru acordarea primului ajutor calificat, concomitent cu interventia pentru stingerea incendiului.
Toate cele 3 persoane au fist transportate la UPU Tg-Jiu.

La finalizarea interventiei, echipajele au fost direcționate catre un alt accident produs la aproximativ un km distanta.
De aceasta data un autoturism a parasit partea carosabila si a intrat intr-un sant. La fata locului a fost directionata autospeciala din cadrul Detasamentului de Pompieri Tg-Jiu si alte 3 ambulante din cadrul SAJ Gorj. In urma impactului au rezultat 3 victime (doua femei si un barbat). Persoanele nu erau incarcerate, erau constiente, li s-a acordat primul ajutor calificat la fata locului, iar ulterior au fost transportate la spitalul din Tg-Jiu”, a transmis ISU Gorj.