Distincția „Discul de Aur pentru întreaga carieră”, pentru un artist din Gorj

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!
PUBLICITATE EMI TV

Distincția „Discul de Aur pentru întreaga carieră”, pentru un artist din Gorj

Distincția "Discul de Aur pentru întreaga carieră", pentru un artist din Gorj
Distincția „Discul de Aur pentru întreaga carieră”, pentru un artist din Gorj

Emil Badea, un nume care răsună tot mai puternic în lumea cântecului popular românesc, a sărbătorit, seara trecută, 20 de ani de carieră muzicală.

Evenimentul a avut loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Pitești, iar sutele de spectatori care au fost prezenți în sală s-au bucurat de un adevărat regal folcloric. Constantin Enceanu, Cristina Turcu Preda, Mariana Ionescu Căpitănescu, Maria Ghinea, Emilia Ghinescu, Elisabeta Vasile, Vasile Ciobanu, Maria Loga și Marcela Fota au fost alături de colegul de cântec Emil Badea la aniversarea celor două decenii de muncă în slujba cântecului popular.

Că o încununare a succesului, artistul Emil Badea a primit distincția „Discul de Aur pentru întreaga carieră”.

„Astă-seară (15noiembrie 2023), la Pitești, în cadrul spectacolului aniversar „20 de ani de cântec – Emil Badea”, am primit distincția ” DISCUL DE AUR PENTRU ÎNTREAGA CARIERĂ”! Este o încununare a muncii și dăruirii mele în slujba folclorului românesc, o onoare și o recunoaștere care mă obligă și mai mult să ridic stacheta cât mai sus! Mulțumesc organizatorilor, familiei mele, artiștilor valoroși care mi-au fost alături la acest eveniment important din viața mea, oamenilor dragi și nu în ultimul rând PUBLICULUI, fără de care nu ar exista succese”, se arată într-o postare a artistului pe pagina sa de Facebook.

INMELCON PROD S.A ANGAJEAZĂ !!!SALARII ÎNTRE 800 ȘI 1200 EURO / LUNĂ