Detalii șocante în cazul copilei găsită fără suflare la Arad! Tatăl vitreg și-a recunoscut fapta

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!

Detalii șocante ies la iveală în cazul fetiței găsite moartă pe un teren de lângă un cimitir din Arad. Cel care a comis oribila crimă este chiar tatăl vitreg al micuței, un bărbat de 23 de ani. Bărbatul a recunoscut în fața anchetatorilor că a fost deranjat de micuță și că a lovit-o cu capul de perete până a lăsat-o fără suflare.

El a pus-o apoi într-un geamantan şi a transportat-o pe un teren viran, în călătorie fiind dus şi fratele mai mic al copilei.

“Tatăl şi-a recunoscut fapta. A recunoscut în cadrul audierilor de marţi că s-a enervat, a fost deranjat de fetiţa concubinei sale care îl gâdila şi a vrut să se joace cu el. A dat-o cu capul de peretele din hol. A observat că nu mai are puls, aşa că a pus trupul acesteia într-un geamantan, a luat un taximetru şi a dus cadavrul pe un teren viran. Cu un alt taximetru s-a întors acasă. În călătorie l-a luat şi pe băiatul de trei ani, fratele victimei”, a declarat Ruxandra Tarcea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, pentru News.ro.