Debut de coșmar pentru Eugen Neagoe la Craiova

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!

 

Adus cu surle și trâmbițe în această iarnă la Craiova, Eugen Neagoe a început din tribune și cu o înfrângere dureroasă cu F.C. Botoșani. Jucătorii ”valoroși” ai Universității s-au dovedit încă odată modești în ce fac în teren, prestații devenite tot mai dese în ultima perioadă.

Universitatea Craiova a început bine meciul și a avut o mare ocazie, irosită de Nistor. Apoi cei de la  Botoșani au preluat controlul și a avut o mare ocazie, prin Zabou. Mijlocașul scăpase singur cu Arlauskis, a pierdut mult timp până să șuteze și a fost prins din urmă de Găman. Zabou a tras oricum, dar în piciorul stoperului Craiovei, care luase prim-planul. Găman a avut nevoie de îngrijiri medicale, dar a putut continua meciul.

Botoșani nu a mai iertat în minutul 36. Roguljic a respins greșit cu capul, mingea a ajuns la Mailat, care l-a învins pe Arlauskis cu un șut puternic din careu.

Repriza a doua a început tot cu Universitatea în atac, la fel ca în startul meciului. Nistor l-a pus la încercare pe portarul Pap cu un șut puternic de la distanță, insuficient de bine plasat pentru a fi gol. Au urmat două ocazii într-un minut.

Până la final Craiova nu a reușit nici măcar egalarea.