Dan Vîlceanu şi Gheorghe Pecingină, excluși din grupul liberal de la Camera Deputaților

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!
PUBLICITATE EMI TV

Membrii grupului parlamentar al PNL de la Camera Deputaţilor au votat pentru excluderea din grup a deputaţilor Dan Vîlceanu şi Gheorghe Pecingină.

Liderul deputaţilor PNL de la Camera Deputaţilor, Gabriel Andronache, a informat miercuri, printr-o notă scrisă, Biroul permanent al Camerei că Dan Vîlceanu şi Gheorghe Pecingină nu mai sunt membri ai acestui grup.

„Prin prezenta vă comunicăm faptul că domnul deputat Dan Vîlceanu şi domnul deputat Gheorghe Pecingină nu mai sunt membri ai grupului parlamentar PNL începând cu data de 10 octombrie 2023 urmare a votului deputaţilor PNL, membri din grupul parlamentar PNL, prin care s-a validat procedura de excludere din grup, conform Regulamentului Camerei Deputaţilor. Această procedură a fost aplicată şi de alte grupuri parlamentare în sesiunile parlamentare anterioare din actuala legislatură. În consecinţă, începând cu data de 10 octombrie, Dan Vîlceanu şi Gheorghe Pecingină au calitatea de deputaţi neafiliaţi”, se arată în documentul semnat de Andronache.

INMELCON PROD S.A ANGAJEAZĂ !!!SALARII ÎNTRE 800 ȘI 1200 EURO / LUNĂ