Dan Vâlceanu ales secretar general al PNL

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!

Dan Vâlceanu ales secretar general al PNL

Dan Vâlceanu

„În urmă cu puțin timp a fost finalizată numărarea voturilor pentru Biroul Executiv, forul de conducere al PNL. Am fost ales secretar general al partidului la propunerea președintelui Florin Cîţu. Îi mulțumesc președintelui partidului și mulțumesc colegilor. Îi felicit pe ceilalți membri ai echipei.
Scriu aceste rânduri după luni de muncă și două zile intense, în care cu toții am experimentat emoții generate de tot felul de situații.
Mesajul meu, acum, după ce alegerea mea ca secretar general este oficială, este un apel la unitate adresat tuturor colegilor liberali și de vindecare a rănilor dezbinării din perioada pregătirii congresului. Astăzi începem un nou capitol.
PNL este partidul de numele căruia se leagă cele mai profunde schimbări în România și partidul care va produce și de această dată reforme esențiale necesare țării, alături de președintele Florin Cîțu.
Ne dorim o deschidere totală a partidului, transparentizare a deciziilor, digitalizarea și modernizarea funcționării partidului, o comunicare modernă și onestă cu membrii noștri și cu românii în general.
Iar de mâine începem să ne organizăm pentru alegerile din 2024, prin consolidarea organizațiilor noastre, dar mai ales prin programe și proiecte benefice pentru români”, a scris ministrul de finanțe Dan Vâlceanu pe pagina de Facebook.