Constantin Rădulescu: Suntem în top, dar putem mai mult

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!
PUBLICITATE EMI TV

 

Constantin Rădulescu: Suntem în top, dar putem mai mult

Turismul este o comoară a județului Vâlcea, iar președintele Consiliului Județean, Constantin Rădulescu, a subliniat acest lucru într-o declarație recentă. Iată ce a spus:

„Suntem în top, dar putem mai mult! Ne ocupăm!  Județul Vâlcea se află printre destinațiile preferate de turiști. O confirmă datele recent publicate de Institutul Național de Statistică. Cu aproape o jumătate de milion de turiști în anul 2023 (482.078), Vâlcea se situează pe locul 9 în clasamentul județelor cu cei mai mulți turiști din România. Eu am pariat și pariez pe turism, fiindcă VÂLCEA este județul TURISMULUI TOTAL!

Constantin Rădulescu - Președintele Consiliului Județean Vâlcea
Constantin Rădulescu – Președintele Consiliului Județean Vâlcea

Clasamentul nu ne mulțumește, fiindcă ne dorim mai mult de atât, iar pentru asta, vom continua să muncim, zi de zi, pentru atragerea de noi fonduri. De altfel, toate proiectele noastre au legătură cu dezvoltarea turismului. Am investit în modernizarea infrastructurii rutiere, restaurarea obiectivelor turistice aflate în proprietatea județului, susținerea de programe culturale, dar și în implementarea unor proiecte de agrement în parteneriat cu administrațiile locale. Ne dorim să fim mai performanți și mai atractivi pentru turiști, al căror număr, după cum o arată și statistica, crește de la an la an. Tocmai de aceea, ne vom preocupa permanent să demonstrăm lumii că Vâlcea este cel mai frumos județ din România.”

Este îmbucurător faptul că județul Vâlcea își propune să rămână o destinație turistică de top și să ofere experiențe memorabile vizitatorilor săi. Cu atâtea proiecte și inițiative în domeniul turismului, este clar că Vâlcea are un viitor strălucit în acest sens.

INMELCON PROD S.A ANGAJEAZĂ !!!SALARII ÎNTRE 950 ȘI 1500 EURO / LUNĂ