Concurs de literatură pentru elevi

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!
PUBLICITATE EMI TV

 

Invitat la emisiunea ”EDUCAȚIA” de la postul național de televiziune EMI TV, scriitorul MARIUS IORGA a anunțat lansarea celei de-a treia ediție a Concursul de creație literară „COLUMNA – poezie & proză”. Competiția  se adresează elevilor din clasele V-XII, având următoarele secțiuni:
✒️ Poezie / clasele V-XII
✒️ Proză / clasele V-XII
Materialele se trimit până la data de 31.03.2023, pe email-ul cenaclulcolumna@gmail.com, redactate în fișiere word, font Times New Roman, 14 pct, obligatoriu cu diacritice și fără alte setări. La sfârșitul textului se va trece numele și prenumele elevului, clasa și școala de unde provine. Fiecare elev își va trimite textele de pe un email propriu.
Nu există teme impuse. Se vor trimite cel puțin 10 poezii pentru un autor sau cel puțin 2 proze scurte finalizate. Proza scurtă se referă la o lucrare de ficțiune, sub formă de narațiune. Nu se vor lua în considerare textele sub formă de eseu.
Din juriu vor face parte membri ai cenaclului „Columna”. Cei care vor trece de selecția juriului, vor apărea într-un volum colectiv, o carte cu două părți („Poezie” și „Proză”), care va apărea în luna iulie 2023.

INMELCON PROD S.A ANGAJEAZĂ !!!SALARII ÎNTRE 950 ȘI 1500 EURO / LUNĂ