”Casa Alex” Motru anunță marea deschidere

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!
PUBLICITATE EMI TV

”Casa Alex” Motru anunță marea deschidere

”Casa Alex” Motru anunță marea deschidere
”Casa Alex” Motru anunță marea deschidere

Noul magazin de bricolaj din Motru își deschide porțile mâine 30 martie, la ora 8:00. ”Casa Alex” Motru a pregătit și surprize pentru cumpărători, mai exact primii 200 de cumpărători vor avea parte de un premiu ce constă într-un produs oferit gratuit.

,,Cu ocazia deschiderii noului magazin, ,,Casa Alex” își va întâmpina clienții cu super prețuri pe toate raioanele din magazin, dar și multe surprize și cadouri. Primii 200 de clienți care achiziționează produse, în ziua deschiderii, în valoare de 100 lei vor primi gratuit o tigaie”, anunță Casa Alex Motru.

AUTO ALEX este o organizație cu capital privat românesc, înființată cu pasiune în anul 1992 de către familia Torma Alexandru, Torma Alexandra și cei doi fii Adrian și Alexandru, în orașul Moldova Nouă, județul Caraș-Severin. Pe atunci, activitatea principală era comercializarea pieselor auto în localitatea Moldova Nouă, însă echipa de management nu s-a oprit aici. Compania ține pasul cu noutatea, dezvoltarea fiind inevitabilă. Cu fiecare an, rezultatele societății erau tot mai bune, se deschideau puncte noi de lucru, diversificându-se și domeniile de activitate. Nu trece mult timp și Auto Alex devine un etalon în comercializarea en-detail și en-gros în comerțul cu materiale de construcții, electronice, electrocasnice și piese auto în zona de sud-vest a României.

În prezent, activitatea de en-gros și en-detail se desfășoară în următoarele orașe: Moldova Nouă, Oravița, Reșița, Bocșa, Caransebeș,Timișoara și Motru. Se face în același timp și distribuție națională, dar și comerț online prin propriul magazin online www.casaalex.ro, având în vedere că trăim în era digitalizării.

La Motru, ,,Casa Alex” a fost bine primit de autoritatea locală care și-a dorit investitori de calitate în oraș care să creeze locuri de muncă și să crească bugetul localității prin taxele și impozitele ce vor fi plătite în viitor. Acest lucru s-a și întâmplat deoarece peste 50 de persoane și-au găsit un loc de muncă la noul magazin de bricolaj.

Magazinul de bricolaj oferă soluții pentru toate nevoile celor care își construiesc, renovează sau modernizează un apartament, o casă sau un birou, dar în egală măsură pentru amenajarea unei grădini. 50 de angajați ai magazinului stau în permanență la dispoziția clienților, iar modul în care sunt expuse produsele reduc foarte mult timpul de căutare al soluției ideale. Produsele sunt pentru toate buzunarele, în Casa Alex găsindu-se atât branduri de top, cât și variante mai accesibile.

EMINEWS:

Bază sportivă modernă la un colegiu din Motru

George Simion și AUR, pregătiți de alegeri

 

INMELCON PROD S.A ANGAJEAZĂ !!!SALARII ÎNTRE 800 ȘI 1200 EURO / LUNĂ