Campanie pentru femei extraordinare

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!
PUBLICITATE EMI TV

Asociaţia Solidaritate şi Egalitate a lansat campania „Nominalizează o Femeie Extraordinară”, prin care femeile sunt încurajate să vorbească public despre realizările lor şi să devină parte dintr-o expoziţie uriaşă intitulată #wearehalf.

Conform unui comunicat transmis de asociaţie, în România, gradul de ocupare al femeilor pe piaţa muncii este de aproape 54%.

Lista nominalizărilor pentru campanie este deschisă, iar propunerile pot fi înscrise la adresa: https://wearehalf.org/nominalizeaza/

„Poţi propune o femeie care te inspiră, care face minuni în comunitatea ei, iar noi o facem cunoscută”, transmit organizatorii.

Pe listă figurează deja zece femei care fac schimbări remarcabile în comunităţile lor. Una dintre ele este Elena Lucaci, din Bucureşti, care luptă pentru deschiderea bazinelor de înot finalizate de 2 ani, dar nefolosite şi care „a reuşit să redeschidă Baza Sportivă Cireşarii”, închisă pentru 15 ani. De asemenea, a iniţiat campania de mediu „Opreşte Motorul”, transmit organizatorii.

Silvia Daniela Pohrib îi învaţă pe copii cum să devină antreprenori şi coordonează proiecte de robotică educaţională în agricultură, alimentaţie, securitate fizică, resurse regenerabile, energie, smart city or smart home.

Cristina Tisu Maftei pune bazele unei comunităţi dedicate femeilor singure, „Avantia Single Moms”, iar Sofia Frunză a creat „Modern Dads”, un loc interactiv, în care taţii învaţă şi investesc în dezvoltarea lor ca părinţi.

Campania „Nominalizează o Femeie Extraordinară”, din cadrul mişcării sociale #WeAreHalf, a fost lansată la sediul Ambasadei Suediei.

INMELCON PROD S.A ANGAJEAZĂ !!!SALARII ÎNTRE 950 ȘI 1500 EURO / LUNĂ