Autobuze electrice la Rovinari

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!
PUBLICITATE EMI TV

„Achiziție autobuze electrice cu stații de încărcare și sistem e-ticketing conform specificațiilor din Fișele tehnice, după cum urmează:
3 autobuze electrice;
5 stații de alimentare pentru autobuze, respectiv 2(două) cu încărcare rapidă – una la Rovinari și una la Drăguțești- și 3(trei) cu încărcare lentă;
sistem e-ticketing.
Valoare contract: 6.775.833,42 RON”, este anunțul de licitație publicat de Primăria Orașului Rovinari.
Potrivit primarului din Rovinari, Robert Filip, este vorba de o achiziție de autobuze electrice cu stații de încărcare și sistem e-ticketing conform specificațiilor fișelor tehnice din cadrul proiectului privind Dezvoltarea mobilității urbane din UAT Rovinari și UAT Drăguțești prin modernizarea sistemului public de transport local. Montajul stațiilor de încărcare se va realiza de către furnizor pe branșamentul pus la dispoziție de beneficiar. Până în acest moment, doar două companii au depus ofertă. Primarul din Rovinari a precizat că își dorește ca programul de transport public cu ajutorul autobuzelor electrice să cuprindă și alte localități vecine. Se încearcă atragerea forței de muncă pentru firmele care au deschis fabrici în Rovinari, dar și îmbunătățirea condițiilor de mediu prin folosirea de mijloace auto electrice.

INMELCON PROD S.A ANGAJEAZĂ !!!SALARII ÎNTRE 800 ȘI 1200 EURO / LUNĂ