Au reluat căutările fetițelor căzute în Dunăre

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!
PUBLICITATE EMI TV

În această dimineață au fost reluate căutările fetițelor de 11 și 12 ani dispărute în Dunăre. Aceștea au căzut ,ieri, în apropierea localității Isaccea. Se pare că una dintre fete ar fi căzut în apă, iar sora sa ar fi vrut să o ajute să iasă la mal, însă a alunecat la rândul ei.
Scafandrii de la ISU Tulcea și ISU Brăila au încercat să le găsească pe cele două surori până la lăsarea întunericului. Localnicii au dat şi ei o mână de ajutor şi au pornit căutările cu ajutorul unei ambarcaţiuni. Autorităţile au folosit în toată această operaţiune şi un elicopter SMURD.

Reamintim că pompierii au fost solicitaţi să intervină luni, în jurul orei 16.10, prin apel la 112, pentru căutarea a două surori, de aproximativ 11 şi 12 ani, care ar fi dispărut în zona portului din oraşul Isaccea. Din primele verificări a reieșit că minora de 11 ani ar fi alunecat și a căzut în apă, iar cea de-a doua ar fi intrat după ea pentru a o scoate la mal. La fața locului s-au deplasat două echipaje de poliție din cadrul IPJ Tulcea, Poliția Transporturi și lucrători din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea cu o autospecială transport scafandri, o barcă pneumatică și o ambulanță SMURD.

INMELCON PROD S.A ANGAJEAZĂ !!!SALARII ÎNTRE 950 ȘI 1500 EURO / LUNĂ