Alexandru Rafaila: „Sistemul de sănătate se va schimba”

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!
PUBLICITATE EMI TV

Alexandru Rafaila: „Sistemul de sănătate se va schimba”

Alexandru Rafaila: "Sistemul de sănătate se va schimba"
Alexandru Rafaila: „Sistemul de sănătate se va schimba”

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafaila, a declarat că dorește schimbarea sistemului din spitale. Declarația vine în urma ultimelor evenimente, de la Botoșani și Gorj.

„Avem un sistem de sănătate cu două viteze. Avem un sistem de sănătate care oferă sacrificiu din partea medicilor, devotament. Au fost oameni care au venit de acasă, fără să îi cheme nimeni, să trateze pacienţii.

Şi avem şi o parte din sistemul de sănătate unde oameni care fac de gardă nu catadicsesc să îşi vadă pacienţii aşa cum ar trebui să o facă, nu din obligaţie.

Noi tot timpul discutăm de obligaţii. Să fii medic ai nu numai un jurământ, ai o conştiinţă şi o datorie să îţi exerciţi profesia (…). E clar că avem această separare a serviciilor medicale în România.

Îl schimbăm şi există sprijin politic din punct de vedere legislativ.

Această descentralizare care a fost făcută în urmă cu 14 ani şi care a dus la servicii medicale în unele oraşe sau servicii medicale de slabă calitate cum au fost cele de la Urziceni şi Botoşani… sunt foarte evidente şi acolo contează foarte mult proprietarul spitalului”, a spus ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila.

 

INMELCON PROD S.A ANGAJEAZĂ !!!SALARII ÎNTRE 800 ȘI 1200 EURO / LUNĂ