A sunat la 112 să anunțe că a fost răpită. Ce au descoperit anchetatorii?

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!
PUBLICITATE EMI TV

O femeie de 41 de ani din județul Neamț a alertat autoritățile prin apel la 112 și a spus că a fost răpită și este sechestrată într-o baracă. Polițiștii au început căutările, iar femeia a fost găsită la o bază sportivă nefuncțională din oraș.

„Din declaraţiile apelantei a reieşit faptul că, la data de 21 iunie a.c., în jurul orei 19.30, după ce ar fi părăsit incinta unui bar din Piatra-Neamţ, ar fi fost ajunsă din urmă de o persoană necunoscută, care i-ar fi acoperit ochii cu o eşarfă, după care ar fi fost condusă şi încuiată într-o încăpere, nefiind victima vreunei agresiuni. Persoana în cauză, un bărbat de 61 ani, din Piatra-Neamţ a fost identificată de poliţişti şi condusă în vederea audierii la sediul Poliţiei municipiului Piatra-Neamţ”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, Ramona Ciofu.

Bărbatul suspectat de răpire nu a fost reținut de oamenii legii pentru că ar exista neconcordanţe între declaraţiile femeii şi probele administrate de poliţişti.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea lămuririi tuturor aspectelor reclamate, în cadrul unui dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

INMELCON PROD S.A ANGAJEAZĂ !!!SALARII ÎNTRE 800 ȘI 1200 EURO / LUNĂ