80 de mijloace de transport furate, descoperite la graniță

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!
PUBLICITATE EMI TV

Poliţiştii de frontieră au descoperit, în primele patru luni ale anului, 80 de mijloace de transport aflate în atenţia autorităţilor, fiind semnalate ca suspecte a fi furate – 71 autoturisme, 4 microbuze, 2 camioane, 2 motociclete şi 1 remorcă -, în creştere cu 33% faţă de aceeaşi perioadă a anului anterior (53 autovehicule).

Conform unui comunicat de presă al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră (IGPF), cele mai multe autovehicule au fost descoperite la frontiera cu Ungaria, la Nădlac II (judeţul Arad) şi Petea (judeţul Satu Mare). Cazuri semnificative s-au înregistrat şi la frontiera cu Bulgaria, în Calafat şi Giurgiu, precum şi la graniţa cu Republica Moldova, unde Albiţa (judeţul Vaslui) are cele mai multe astfel de cazuri.

Persoanele implicate au fost atât cetăţeni români, cât şi bulgari, iranieni, libieni, letoni, olandezi, moldoveni, sârbi, turci şi ucraineni.

În toate situaţiile, conform legislaţiei, pe numele celor implicaţi au fost întocmite dosare penale, iar autovehiculele în cauză au fost indisponibilizate la sediile structurilor teritoriale ale Poliţiei de Frontieră, până la finalizarea cauzei, arată IGPF.

În urma analizei din acest an, s-a constatat că principalele ţări de unde proveneau autovehicule aflate în atenţia autorităţilor care au fost depistate frontierele României sunt Germania, Italia, România, Belgia, Ucraina, Bulgaria şi Marea Britanie, cele mai multe maşini depistate fiind din categoria autoturismelor de lux şi de mijloc.

INMELCON PROD S.A ANGAJEAZĂ !!!SALARII ÎNTRE 800 ȘI 1200 EURO / LUNĂ