8-15 februarie 2023, a treia vacanță propusă de ISJ Gorj pentru elevii din județ

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!
PUBLICITATE EMI TV

 

Anul școlar 2022-2023 va avea o structură nouă, în premieră pentru România, cu 5 module de învățare și 5 vacanțe. În februarie, va fi a treia vacanță, de o săptămână, care se va acorda când va decide ISJ Gorj. În județul nostru a treia vacanță va fi în perioada 8-15 februarie 2023. 

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat când va fi săptămâna de vacanță școlară din luna februarie 2023 pentru fiecare judeţ în parte.

Astfel, sunt 30 de județe care au decis ca vacanța să fie în ultima săptămână a lunii februarie. „A fost stabilită poziționarea vacanţei mobile din luna februarie în întreg sistemul naţional de învăţământ. Sunt 30 de judeţe care au decis ca vacanţa din luna februarie să fie în ultima săptămână.Sunt zece judeţe care au decis ca vacanţa să fie în cea de-a doua săptămână a lunii februarie. Este vorba de judeţele Argeş, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Călăraşi, Cluj, Dâmboviţa, Gorj, Hunedoara, Teleorman şi Prahova. Bucureşti şi Suceava au decis ca săptămâna de vacanţă din februarie să fie în cea de-a doua săptămână”, a anunţat Cîmpeanu.

INMELCON PROD S.A ANGAJEAZĂ !!!SALARII ÎNTRE 950 ȘI 1500 EURO / LUNĂ