51 de milioane de lei pentru școlile din Gorj

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!
PUBLICITATE EMI TV

51 de milioane de lei pentru școlile din Gorj

51 de milioane de lei pentru școlile din Gorj
51 de milioane de lei pentru școlile din Gorj

 

Mai multe unități de învățământ din județul Gorj au fost afectate de cutremurele din ultima perioadă. În acest sens, ieri, în ședința de guvern, s-au alocat peste 51 milioane de lei pentru reparații la școli.

Senatorul PNL, Ion Iordache, a făcut o postare pe pagina sa de Facebook prin care vorbește despre reacția imediată a premierului Nicolae Ciucă. MAi mult decât atât, liderul PNL Gorj face promisiuni că va menține un dialog constant cu autoritățile centrale pentru gestionarea situației din Gorj.

”După discuțiile pe care le-am purtat zilele trecute cu premierul Nicolae Ciucă, ieri, în ședința de guvern, s-au alocat peste 51 de milioane de lei pentru repararea școlilor afectate de cutremure din Târgu Jiu, Tismana, Runcu, Arcani și Stănești. Timpul record în care au fost alocați banii ne arată solidaritate din partea premierului Nicolae Ciucă față de situația cu care se confruntă județul Gorj. Apreciez și eforturile Instituției Prefectului care a coordonat atât Comitetul pentru Situații de Urgență, cât și echipele care au evaluat clădirile afectate. Voi menține un dialog constant între autoritățile județene și guvern pentru a mă asigura că reparăm tot ce s-a stricat în urma acestor cutremure.
 Vă transmit tuturor gânduri bune și multă sănătate! Vom trece cu bine și peste încercarea asta”, a transmis Ion Iordache pe Facebook.
INMELCON PROD S.A ANGAJEAZĂ !!!SALARII ÎNTRE 800 ȘI 1200 EURO / LUNĂ