Viitorul Pandurii Tg-Jiu se bate pentru Liga I

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!

Cea de-a doua echipă a orașului Tg-Jiu după Pandurii Tg-Jiu, Viitorul Pandurii are un sezon bun unde speră să prindă primele 6 clasate la finalul sezonului normal și chiar o promovare. Gorjenii au însă unh program infernal și au reînceput sezonul cu două înfrângeri.

Astfel, după eșecurile din campionat cu Universitatea Cluj, scor 1-2, și Farul Constanța, scor 0-1, înfrângeri care au dus echipa în clasament de pe 2, loc pe care îl ocupa în pauză de iarnă, până pe 8, Viitorul Pandurii a izbutit prima victorie din acest an, în Liga 2.
Echipa atrenată de Flavius Stoican a învins, duminică la Tg-Jiu CSM Reșița, scor 2-1.
Antrenorul Flavius Stoican a declarat presei: ”Sunt trei puncte mari. Aveam nevoie de această victorie. Veneam după o calificare în Cupa României şi important era să nu fim relaxaţi. Am mai păţit acest lucru după ce am eliminat Gaz Metan Mediaş, iar în meciul cu U Cluj am avut o primă repriză în care am intrat pe vârfuri. Mă bucur că suntem din nou în prime şase echipe. Acesta este obiectivul nostru, să ne batem până la final. În prima repriză, am avut multe situaţii şi o posesie bună. În a doua repriză, au echilibrat jocul, au fost şi momente mai delicate, pentru că au pus presiune pe noi.”
.