Primarul liberal din Novaci trece la PSD

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!

Primarul liberal din Novaci trece la PSD

Primarul liberal din Novaci trece la PSD
Primarul liberal din Novaci trece la PSD

Primarul liberal al orașului Novaci, Dumitru Leuștean, a anunțat că va candida din partea PSD.

„Astăzi, cu toată responsabilitatea, vreau să fac o declarație importantă cu privire la dezvoltarea politică pe care mă voi concentra în următorii ani. După o analiză atentă a evoluțiilor politice din ultimul timp, atât la nivel național, cât și la nivel local, am hotărât că este momentul unei schimbări. Astfel, am luat decizia de a candida din partea Partidului Social Democrat (PSD) în cadrul alegerilor locale din 2024. Această schimbare reflectă convingerile mele privind abordarea și valorile pe care le consider esențiale pentru bunăstarea și progresul comunității noastre Motivele acestei schimbări țin de evaluarea acțiunilor politice de la centru și de evoluțiile din plan local, care au influențat decizia mea. În PSD, am găsit o platformă care corespunde viziunii mele politice pe plan local și care, sper, va aduce beneficii semnificative comunității noastre“, este mesajul transmis de către Dumitru Leuștean pe pagina sa de Facebook.

Conducerea PSD Gorj a salutat decizia primarului de a face pasul către echipa socială-democrată.

„Mă bucur că domnul primar Dumitru Leuştean ni se alătură şi a luat hotărârea de a candida din partea Partidului Social Democrat Gorj la alegerile locale de anul viitor, deoarece este unul dintre primarii performanţi din judeţ, care a demonstrat că dacă se vrea, se poate. Practic, decizia dumnealui vine ca o confirmare a colaborării bune pe care am avut-o de-a lungul timpului, în ceea ce priveşte susţinerea proiectelor pentru comunitate. Pentru noi nu a contat niciodată din ce partide fac parte primarii, atunci când a fost nevoie de susţinerea intereselor gorjenilor”, a declarat, citat într-un comunicat de presă, preşedintele PSD Gorj, Mihai Weber.

În urmă cu două zile un alt primar liberal și-a anunțat trecerea în tabăra social democraților gorjeni. Este vorba de Vili Pasăre, primarul comunei Dragotești.

”Sunt un politician cu principii de dreapta, dar am toate motivele să revin în Partidul Social-Democrat. Am fost în PSD și revin datorită actualei echipe. Nu aș fi făcut niciodată acest pas dacă m-ar fi condiționat în vreun fel cineva. Sunt un om de caracter, care apreciază corectitudinea și respectul, iar atunci când am avut nevoie de sprijin, nu am fost întrebat de nimeni din ce partid vin. Asta a cântărit greu atunci când am luat o decizie. Fac ceea ce consider că este firesc să se întâmple și am în spate susținerea oamenilor din Drăgotești”, a declarat Vili Pasăre, primarul localității Dragotești.