PNL Gorj, singur în lupta împotriva PSD

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!
PUBLICITATE EMI TV

Liberalii gorjeni sunt tot mai nemulțumiți de deciziile luate de reprezentanții partidelor partenere-PMP și USR-PLUS. Dan Vâlceanu, liderul PNL Gorj, a făcut publică nemulțumirea pricinuită de faptul că USR-PLUS și PMP au făcut alianțe cu PSD în Gorj, la Mătăsari și Motru, deși, la nivel național există protocoale de colaborare și parteneriat politic cu liberalii.
”Viceprimarul comunei Mătăsari, ales ieri, este rezultatul unei alianțe PSD-USR, deși exista un protocol scris pentru formarea unei alianțe PNL-USR.
La Motru, un consilier PMP a fost exclus pentru că a votat alături de consilierii PNL, iar celălat consilier, începând de ieri, votează alături de PSD, altfel ar fi fost exclus din partid. Între PNL și PMP există la nivel național un protocol de colaborare privind consiliile locale.
Sunt astfel de situații în mai multe localități din județul Gorj.
Nu vreau să intru în polemici cu reprezentații USR și PMP. Un singur lucru trebuie reținut din cele relatate mai sus: nu vă lăsați pacăliți! În Gorj există o singură variantă antiPSD: Partidul Național Liberal!”, a postat Dan Vâlceanu, candidat la Camera Deputaților, pe contul său de pe o pagină de socializare.
Deputatul Dan Vâlceanu spune că singurul partid care a refuzat constant o colaborare cu PSD-ul este Partidul Național Liberal. Acest partid și-a asumat trimitea PSD în opoziție pentru cel puțin patru ani.

INMELCON PROD S.A ANGAJEAZĂ !!!SALARII ÎNTRE 950 ȘI 1500 EURO / LUNĂ