Patru centre de vaccinare pentru profesori în Gorj

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!

Miercuri, 24 februarie 2021, se deschid centrele de vaccinare prioritară pentru cadrele didactice în 23 de județe și în municipiul București, urmând ca joi, vineri și luni să se deschidă în restul țării. Programarea se va face după o altă modalitate, nu în platforma informatică – unitățile de învățământ vor face liste cu personalul care dorește să se vaccineze, listele vor fi transmise către inspectorate, iar de acolo către DSP-uri.

Deschiderea centrelor:23 de județe (inclusiv Bucureștiul) -, 24 februarie; 14 județe deschid joi, 25 februarie; 2 județe deschid vineri, 26 februarie;3 județe deschid luni, 1 martie 2021.
În această etapă vor fi vaccinați toți angajații din creșe și grădinițe, însă doar cadrele didactice pentru învățământul primar, gimnazial, liceal și universitar.
Medicul Valeriu Gheorghiță, președintele Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea, a anunțat marți că procesul de vaccinare pentru angajații din învățământ începe mâine, 24 februarie, iar până pe 10 martie, cadrele didactice care doresc ar urma să fie vaccinate cu prima doză.Inspectoratul Școlar Județean Gorj a anunțat că, începând cu data de 24.02.2021, se va da startul vaccinării cadrelor didactice în următoarele centre:
– pentru vaccinul persoanelor sub vârsta de 55 de ani: Sala de sport Bumbești Jiu, Căminul Cultural Stoina, Casa de Cultură Tismana
– pentru persoanele peste vârsta de 55 de ani: Stadionul Municipal Târgu-Jiu.