Iulian Popescu în echipa premierului Florin Cîțu

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!

Actual consilier județean, Iulian Popescu a fost numit în această săptămână în funcția de consilier de stat în cadrul Cancelariei primului ministru. Tânărul politician gorjean este recent intrat în politică.
Iulian Popescu a fost vehiculat în ultimele săptămâni ca secretar de stat la un minister economic dar iată că a fost preferat în aparatul de lucru al premierului. Decizia de numire a fostului candidat PNL la președinția Consiliului Județean Gorj în Guvern a fost semnată de premierul Florin Cîțu și a fost publicată în ”Monitorul Oficial”.
Politicianul gorjean a fost supraveghetor la CE Oltenia, iar în prezent ocupă funcția de consilier județean din partea PNL Gorj. „ O să fie o decizie zilele următoare, dar nu implică neapărat să am o demnitate publică, nu am cerut-o și pot să trăiesc și fără astfel de lucruri. Atâta timp cât voi avea pârghiile necesare pentru a face lucruri concrete pentru România și pentru gorjeni, clar voi accepta orice provocare. Am învățat, de ceva vreme, să nu mai zic nu de la început. Sunt mai multe variante și rămâne să analizez împreună cu colegii mei”, a declarat Iulian Popescu în mass-media locală.

Articol de Cornel Șomîcu