Inversarea de vaccinuri din Gorj a făcut turul mapamondului

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!
  1. S- a deschis dosar penal pentru neglijenţă în serviciu după ce un bărbat a fost vaccinat la rapel cu o doză de Moderna în loc de Pfizer. Știrea a fost difuzată de mai toate agențiile de știri internaționale, la acest moment fiind cunoscut un singur alt caz în lume.
PUBLICITATE EMI TV

Poliţiştii gorjeni au deschis un dosar penal pentru neglijenţă în serviciu după ce un bărbat care s-a prezentat marţi dimineaţă la centrul de vaccinare din cadrul Stadionului Municipal Târgu Jiu a fost vaccinat cu o doză de Moderna în loc de Pfizer, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj.
„La data de 9 februarie, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în cursul zilei de astăzi, un bărbat de 69 ani, din municipiul Târgu Jiu, s-a prezentat la Centrul de vaccinare ‘Stadion Municipal’ din municipiul Târgu Jiu, în vederea administrării celei de-a doua doze (rapel) a vaccinului contra virusului COVID-19, iar cadrele medicale ar fi îndeplinit defectuos procedura de vaccinare, în sensul că i-ar fi administrat bărbatului o altă doză de vaccin decât cea administrată în primă fază. În cauză a fost întocmit dosar penal, poliţiştii continuând cercetările in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunii de neglijenţă în serviciu”, menţionează IPJ Gorj.
Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Gorj, pacientul ar fi fost vaccinat din greşeală cu un alt ser, după ce acesta ar fi intrat în cabinetul de imunizare pentru Moderna în loc de Pfizer.
Referitor la această situaţie, unică la nivel naţional, Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) susţine că „nu se pune problema unui risc medical pentru persoana în cauză”.

Articol: Cornel Șomîcu

INMELCON PROD S.A ANGAJEAZĂ !!!SALARII ÎNTRE 950 ȘI 1500 EURO / LUNĂ