Gheorghe Pecingină(PNL): ”Urmează patru ani de dezvoltare economică!”

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!

Candidat PNL Gorj pentru un mandat la Camera Deputaților, Gheorghe Pecingină a anunțat la EMI TV că liberalii au pregătit un program de guvernare foarte ambițios care va asigura României o perioadă de dezvoltare economică fără egal în ultimele trei decenii. Secretar de stat în Ministerul Finanțelor Publice , Gheorghe Pecingină spune că fondurile europene vor asigura modernizarea României în ceea ce privește infrastructura.

Gheorghe Pecingină spune că guvernarea liberală a salvat România în această perioadă dificilă iar de acum urmează să ne dezvoltăm cu suportul fondurilor europene. Politicianul gorjean și-a fixat ca targhet, în caz că va fi ales, să contribuie la finalizarea implementării legilor proprietății în domeniul agricol,
”Salariu mediu net al angajaților din România va crește până la 1000 Euro pe lună în 2024 prin aplicarea modelului de dezvoltare economică propus de Partidul Național Liberal în Programul de Guvernare ”Dezvoltăm România”,
Majorarea salariilor din România, de la cca 3200 lei pe lună în 2020 până la aproape 4800 lei pe lună în 2024, se bazează pe modelul liberal de creștere economică care va duce la un avans al economiei de peste 6% în 2024.
Guvernul liberal va realiza în următorii ani cele mai mari investiții cu din ultimii 30 de ani, cu fonduri europene în valoare de 80 miliarde de Euro, care vor accelera creșterea economică a României și vor susține dezvoltarea economiei private care va crea peste 560.000 de noi locuri de muncă mai bine plătite până în 2024.
Un alt argument pentru creșterea salariului mediu net până la 1000 Euro pe lună până în 2024 este ceea ce am reușit în acest an de criză prin măsurile adoptate de Guvernul PNL. Câștigurile salariale ale românilor au crescut cu 7,8% în luna septembrie din acest an de criză.
Sunt absolut convins că până la finalul acestui mandat al președintelui Klaus Iohannis, în parteneriat cu un guvern liberal și cu PNL, românii vor simți creșterea calității vieții, astfel încât să nu mai dorească să plece în alte țări pentru a-și face un viitor.”, susține Gheorghe Pecingină.